09 червня 2024 року загинув захисник, наш земляк, житель села Гродзево, герой – Юрій Володимирович ГАРМАШ

Дата: 10.06.2024 11:00
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Знову страшна звістка сколихнула нашу громаду. Звістка, яку неможливо прийняти та змиритися...

З глибоким сумом та скорботою в серці повідомляємо, що мужньо виконуючи свій військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність внаслідок бойових дій на Куп’янському напрямку 09 червня 2024 року загинув захисник, наш земляк, житель села Гродзеве, герой – Юрій Володимирович ГАРМАШ

Юрію назавжди 43.

Втрата страшна і непоправна, мужній чоловік, сповнений мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не збудуться… Гірко й боляче усвідомлювати, що кращі сини України йдуть у небесне військо. Такою високою і страшною є ціна нашої свободи. Юрій залишився назавжди вірним військовій присязі, адже, беручи участь в обороні нашої Батьківщини, захищаючи кожного з нас віддав найцінніше – своє життя.

У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи біль втрати з рідними та близькими захисника України, який до останнього подиху віддано боронив свою рідну землю.

Нехай добрий, світлий спомин про Юрія стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх хто знав його, любив і поважав.

Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях.

Вічна пам’ять і слава українському воїну! 🕯️🇺🇦

Дату та час поховання загиблого героя буде повідомлено додатково🕯🕯🕯


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора