На фото – жительки с.Танське Дмитрушківської територіальної громади, прийняті на громадські роботи тимчасового характеру виконавчим комітетом Дмитрушківської сільської ради, за роботою.

Дата: 23.04.2024 15:35
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Від самого початку війни маскувальні сітки, які плетуть тисячі людей по всій країні, захищають на фронті наших воїнів. Змінюються лише кольори і географія бойових дій, де сітки «несуть службу». На Сумщині, Харківщині, Донеччині, Херсонщині та Запоріжжі вони «ховають» від ока противника техніку, бліндажі та окопи. Але скільки б їх не виготовляли, маскувальних сіток завжди мало. Вони зношуються, рвуться, не відповідають сезону, а на фронт прибуває все більше техніки, яка потребує захисту.

На фото – жительки с.Танське Дмитрушківської територіальної громади, прийняті на громадські роботи тимчасового характеру виконавчим комітетом Дмитрушківської сільської ради, за роботою. Попри непривітну квітневу похмурість і холоднечу, тут щодня панує дух оптимізму, любові, віри в ЗСУ, надії на якнайшвидше повернення додому наших бійців живими й неушкодженими. І в кожен вузлик зав’язане єдине на всіх бажання – Перемога.🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора