Звіт діяльності депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання Олішевського Вадима Володимировича за 2023 рік

Дата: 29.03.2024 16:37
Кількість переглядів: 17

Звіт

діяльності депутата

  Дмитрушківської сільської ради VIII скликання 

   Олішевського Вадима Володимировича за 2023 рік

 

 

Більше 2-х років триває визвольна війна України з російською федерацією. Більше двох років наші міста та села піддаються ракетно-бомбовим ударам, а на фронті гинуть наші захисники. Чи є це перепоною для того щоб українці жили гідно, щоб навчалися діти. Всі ми вносимо свій посильний вклад в перемогу адже життя продовжується…

Згідно із статтею 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” депутат місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу. 

Я, як депутат Дмитрушківської сільської ради працюю в постійній  комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та з питань регламенту, депутатської діяльності і етики, законності та правопорядку.

За звітній період Дмитрушківською сільською радою було організовано та проведено 14 сесій Дмитрушківської сільської ради VIII скликання та відповідно 14 комісій. Мною особисто прийнято участь в роботі 12 сесій та 13 комісій.

З початку вторгнення російської федерації в Україну працював та працюю над вирішенням потреб військовослужбовців ЗСУ.

З 24 лютого 2022 року і по сьогоднішній день співпрацюю з громадською організацією «Уманський міськрайонний центр «ДО ПЕРЕМОГИ»», керівник Ситник О.О., та  з волонтерським рухом «Воля», керівник Бовкун О.Л. Впевнений, що  допомога  яка мною надається є важливою, відзвітувати готовий в будь-який час перед кожним з Вас.

Мною було підготовлено та направлено до Дмитрушківської сільської ради 6 депутатських звернень.

Більшість депутатських звернень стосувалися діяльності Дмитрушківської сільської ради щодо публічності та відкритості перед депутатами та громадою.

За час роботи в комісіях та підготовки до сесій сільської ради намагався постійно звертати увагу сільського голови та депутатів на недопущення порушення законодавства, недопущення корупційних складових.

Основним завданням депутата є його робота на користь громади. За час своїх депутатських повноважень постійно допомагаю жителям громади у вирішенні їх соціально-побутових проблем, безкоштовно надаю юридичні послуги за Вашим зверненням.

Завжди є відкритим до спілкування та готовий допомогти жителям громади у вирішенні Ваших проблем.

З повагою,

Депутат Дмитрушківської сільської ради                             Вадим Олішевський

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора