ЗВІТ про депутатську діяльність у 2023 році депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання Захаренко Надії Анатоліївни

Дата: 25.03.2024 16:36
Кількість переглядів: 15

                                                     ЗВІТ

про депутатську діяльність у 2023 році

депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання

Захаренко Надії Анатоліївни

 

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую виборців про свою депутатську діяльність за 2023 рік.

Основним напрямом  моєї депутатської діяльності є захист прав та законних інтересів дітей та жителів, які проживають на території нашої громади, вміння слухати людей, розуміти їх проблеми та допомагати у їх вирішенні.

Свої депутатські обов’язки, з моменту набуття повноважень, виконую сумлінно.

У своїй діяльності керувалась Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими нормативно-правовими актами.

         Протягом звітного періоду взяла участь у роботі 27 засідань виконавчого комітету та 14 сесій Дмитрушківської сільської ради. При прийнятті рішень завжди враховувала їх актуальність та важливість для своїх виборців.

 З 19 травня 2021 року входжу до складу постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва, транспорту, енергозбереження, житлово-комунального господарства та комунальної власності та з питань земельних відносин, будівництва та благоустрою, екології, охорони навколишнього природного середовища, ліквідації надзвичайних ситуацій Дмитрушківської сільської ради. Протягом звітного періоду - учасник всіх засідань комісії, детально вивчала  питання, які розглядалися та приймала активну участь в їх обговоренні.

Впродовж року була відкрита до діалогу зі своїми виборцями та з жителями інших населених пунктів громади. На всі їх звернення, які надходили до мене в усній формі або в телефонному режимі, реагувала оперативно та сприяла їх позитивному  вирішенню. Питання, які знаходились поза межами моєї компетенції, вирішувала у співпраці із сільським головою та  із працівниками структурних підрозділів виконавчого комітету.

Зверталася до Дмитрушківської сільської ради із депутатським зверненням  щодо  внесення змін до «Програми соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які потрапили в складні  життєві обставини по Дмитрушківській сільській раді на 2024 рік» стосовно надання одноразової матеріальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними 18-річного віку.

Вирішувала питання у разі виникнення проблем з електропостачанням, забезпечення належного санітарного та естетичного стану ігрового майданчику по вул. Садовій, допомагала людям похилого віку у придбанні продуктів харчування, оплаті комунальних послуг, вирішенні інших важливих для них питань, виділила частину власних коштів для придбання фарби при фарбуванні споруд на ігровому майданчику.

Приймала активну участь у всіх заходах, які проводилися на території села.

Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що намагатимусь працювати і надалі так, щоб виправдати довіру своїх виборців.

 

 

 

Депутат сільської ради                                                  Надія ЗАХАРЕНКО

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора