З метою контролю за якістю та повнотою надання соціальної послуги догляду вдома жителям Дмитрушківської громади, 28 березня 2024 року працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Дмитрушківської сільської ради здійснено виїзну

Дата: 28.03.2024 14:57
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

З метою контролю за якістю та повнотою надання соціальної послуги догляду вдома жителям Дмитрушківської громади, 28 березня 2024 року працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Дмитрушківської сільської ради здійснено виїзну перевірку надання послуг у селі Собківка та Степківка.

Соціальною послугою догляду вдома охоплено 8 жителів села Собківка та 5 жителів села Степківка, яких обслуговує два соціальні робітники. 

На час перевірки всі працівники закладу знаходилися на робочому місці. Послуги особам похилого віку надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно з індивідуальними планами та договорами, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Працівники відділення соціальної допомоги вдома відповідально, уважно, з повагою ставляться до підопічних, морально підтримують, завжди знаходять спільну мову з ними, допомагають поратися по господарству.

Всі громадяни, яких відвідали, щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг соціальними робітниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора