Працівниками КЗ "Центр надання соціальних послуг" та відділу соціального захисту населення Дмитрушківської сільської ради 22 березня здійснено запланований виїзд до Танського старостату.

Дата: 22.03.2024 17:44
Кількість переглядів: 10

Працівниками КЗ "Центр надання соціальних послуг" та відділу соціального захисту населення Дмитрушківської сільської ради 22 березня здійснено запланований виїзд до Танського старостату.

Виїзд було здійснено з метою перевірки умов проживання сімей, які мають найвищий ризик потрапляння у складні життєві обставини (малозабезпечені сім'ї з дітьми, ВПО, сім'ї ветеранів, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях.

Під час виїзду фахівцем Мовчан М.П., психологом Чебан В.М., начальником ВСЗН –Шуляк Л.В., за участю адміністратора села Шевчук В.М., було відвідано 7 кризових родин, у 4 з них виховується 9 неповнолітніх дітей.

У ході соціальних відвідувань членам сімей було надано ряд консультацій щодо можливості отримання матеріальної допомоги від громади на лікування та реабілітацію, отримання супроводу та допомоги в оформленні отримання грошової допомоги як ВПО та встановлення статусу багатодітної родини. Ветеранам запропоновано отримати послугу відновлення в Черкаському санаторії «МАКСИМУМ».

Мешканці похилого віку нашої громади, особливо ті, хто залишився на самоті та перебувають у складних життєвих обставинах, також потребують допомоги і підтримки. Директор КЗ ЦНСП Спужак Н.Л. спільно з соціальним робітником Пилявською М.А. навідались до одиноких людей та підопічних Центру надання соціальних послуг. Дізналась про умови проживання самотніх громадян, їх матеріальне становище і побутові проблеми. Скарг щодо зневажливого ставлення до отримувачів послуг та негуманних дій не надходило.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора