14 березня 2024 року перестало битись серце нашого земляка, жителя села Косенівка, героя, захисника своєї Батьківщини - Олександра Андрійовича ГОРКАВЧУКА

Дата: 17.03.2024 13:43
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Страшна звістка сколихнула нашу громаду. Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашої громади. Звістка, яку неможливо прийняти та змиритися...

14 березня 2024 року перестало битись серце нашого земляка, жителя села Косенівка, героя, захисника своєї Батьківщини - Олександра Андрійовича ГОРКАВЧУКА, який загинув боронивши рідну українську землю.

Олександру назавжди 45.

Втрата страшна і не поправна, мужній чоловік, сповнений мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не збудуться… Він віддав своє життя за Україну, за кожного з нас, за нашу свободу і незалежність.

У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи біль втрати з рідними та близькими захисника України, який до останнього подиху віддано боронив свою рідну землю.

Нехай добрий, світлий спомин про Олександра стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх хто знав його, любив і поважав. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях.

Вічна пам’ять і слава українському воїну! 

Дату та час поховання загиблого героя буде повідомлено додатково


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора