21 БЕРЕЗНЯ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 21.03.2024 08:17
Кількість переглядів: 60

Фото без опису
21 БЕРЕЗНЯ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

На розгляд членів виконкому було винесено 31 питання.

Зокрема присутні розглянули та взяли до відома звіти про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту, КЗ «Центру надання соціальних послуг», КЗ «Центру культури, дозвілля та спорту», СКП «Дмитрушки».

На порядок денний було винесено питання щодо виконання у 2023 році таких місцевих програм: Програми соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які потрапили в складні життєві обставини, Програми розвитку СКП «Дмитрушки», Програми «Розвиток житлово-комунального господарства та благоустрою на території Дмитрушківської сільської ради».

Також було розглянуто ряд заяв від жителів громади, щодо виплати одноразової грошової допомоги на лікування, матеріальної допомоги військовослужбовцям та присвоєння й упорядкування адрес.

Важливим було питанням соціального захисту дітей. Члени виконкому встановили опіку над майном дітей-сиріт, надали висновок про місце проживання неповнолітніх жителів громади та встановили на квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування.

Після детального вивчення вище перелічених питань було прийнято відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади у встановлені законом терміни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора