До "Програми соціальної підтримки учасників операції об’єднаних сил та антитерористичної операції, військовослужбовців, що стоять на захисті України у лавах Збройних Сил України, членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих на 2024 рік" 12 березня на

Дата: 13.03.2024 11:28
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

До "Програми соціальної підтримки учасників операції об’єднаних сил та антитерористичної операції, військовослужбовців, що стоять на захисті України у лавах Збройних Сил України, членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих на 2024 рік" 12 березня на засіданні позачергової 38 сесії Дмитрушківської сільської ради VIII скликання було внесено ряд змін, а саме:

 

1.Щомісячна виплата (стипендія) сім’ї (батькам) загиблого воїна, дітям та батькам загиблих (померлих) учасників ООС та АТО, військовослужбовців, що стоять на захисті України у лавах ЗСУ виплачується за рахунок коштів сільського бюджету в розмірі 1 000,00 грн.

2. Виплата одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, загибель (смерть) яких пов’язана з проведенням АТО/ООС та із здійсненням заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

Грошова допомога виплачується одноразово у розмірі 50 000,00 грн за рахунок субвенції з обласного бюджету одному з членів сім’ї загиблої (померлої) особи за умови надання письмової згоди довільної форми про виплату допомоги цьому члену сім’ї від інших членів сім’ї загиблої (померлої) особи (далі – уповноважений представник сім’ї).

3. Матеріальна допомога в розмірі 5 000,00 грн надається військовослужбовцям Збройних Сил України, Сил територіальної оборони військових формувань, які були призвані на військову службу в період дії воєнного стану, починаючи з 24 лютого 2022 року та військовослужбовцям, що перебувають на військовій службі за контрактом, беруть безпосередню участь у бойових діях або забезпеченні їх проведення, захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, місце проживання яких зареєстроване на території населених пунктів Дмитрушківської сільської територіальної громади.

4. Виплата одноразової грошової допомоги сім’ям осіб, які брали участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, і рахуються безвісти зниклими та військовополоненими здійснюється за рахунок коштів сільського бюджету в розмірі 5 000,00 грн.

5. Відшкодування вартості реабілітаційних заходів за проходження курсу психологічної реабілітації (лікування) та санаторно-курортного лікування учасників бойових дій (особи з інвалідністю внаслідок війни) та осіб, які здійснювали заходи з оборони та захисту територіальної цілісності незалежності та суверенітету України починаючи з 2014 року в санаторно-курортних закладах України (які мають відповідну ліцензію) та реабілітаційних центрах шляхом компенсації вартості наданих послуг заявнику.

6. Надання матеріальної допомоги на лікування в закладах України (які мають відповідну ліцензію) осіб з інвалідністю внаслідок війни у розмірі 10 000,00 грн відповідно до довідки про тимчасову непрацездатність (50 000,00 грн). Матеріальна допомога виплачується один раз на рік.

7. Виплата одноразової грошової допомоги сім’ям осіб, загибель (смерть) яких пов’язана з проведенням АТО/ООС та із здійсненням заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України з нагоди Дня пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (29 серпня).

Грошова допомога виплачується одноразово у розмірі 2 000,00 грн за рахунок коштів місцевого бюджету одному з членів сім’ї загиблої (померлої) особи.

 

8. Матеріальна допомога в розмірі 2 000,00 грн надається військовослужбовцям Збройних Сил України, Сил територіальної оборони військових формувань, які були призвані на військову службу в період дії воєнного стану, починаючи з 24 лютого 2022 року та військовослужбовцям, що перебувають на військовій службі за контрактом, беруть безпосередню участь у бойових діях або забезпеченні їх проведення, захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, місце проживання яких зареєстроване на території населених пунктів Дмитрушківської сільської територіальної громади з нагоди Дня захисників і захисниць України (1 жовтня).

9. Надання одноразової матеріальної допомоги одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які потребують протезування внаслідок поранень, пов’язаних із захистом Батьківщини, у розмірі – 20 000,00 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора