ЗВІТ депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання Бень Людмили Валеріївни про депутатську діяльність у 2023 році

Дата: 07.02.2024 10:27
Кількість переглядів: 56

ЗВІТ депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання Бень Людмили Валеріївни про депутатську діяльність у 2023 році

 

   Обрана депутатом Дмитрушківської сільської ради на чергових виборах 25.10.2020 року по виборчому окрузі №5

  З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.

  У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період. Під час здійснення своїх повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

  Як секретар сільської ради не входжу в склад постійних комісій, але як депутат беру участь у їх роботі, ретельно вивчала всі питання та приймала активну участь у обговоренні питань, які виносилися на розгляд сесії. Протягом звітного періоду постійно відвідувала сесії сільської ради, брала участь в обговоренні нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.

  Протягом звітного періоду відбулося 14 сесій , розглянуто 312 питань та прийнято 309 рішення.

 Протягом року активно надавала допомогу військовим, спільно з працівниками сільської ради співпрацюю з волонтерами.

 За звітний період було 25 усних звернень, всі питання вирішено позитивно. В основному піднімалися питання соціального захисту малозабезпечених верств населення (оформлення пільг та допомог).

  Постійно комунікую з працівниками старостату.

  В звітному періоді мною було подано клопотання на капітальний ремонт вул. Шкільна в с.Гереженівка, будівництво двох водонапірних веж та облаштування найпростішого укриття в Гереженівській філії Дмитрушківського ліцею. Дані клопотання були розглянуті на сесії сільської ради, підтримані депутатами, кошти виділені, роботи виконані.

  У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Діяльність моя була спрямована на захист інтересів громади у межах депутатських повноважень наданих чинним законодавством. Продовжую активно відстоювати інтереси громади. Дякую за довіру!

Депутат Дмитрушківської сільської ради                                           Людмила БЕНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора