Інформаційний лист про проведення ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ ЛІДЕРСТВА В УКРАЇНІ

Дата: 22.02.2024 09:53
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Інформаційний лист

про проведення

ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ ЛІДЕРСТВА В УКРАЇНІ

 

ПВНЗ «Інститут психології і підприємництва» проводить Всеукраїнський форум лідерства в Україні в онлайн форматі (далі - Форум). До участі у Форумі запрошуються – учні 11 класів шкіл та ліцеїв, студенти-випускники коледжів та технікумів України.

Форум проводиться з метою популяризації та формування стійкого інтересу талановитої молоді до тенденцій розвитку у сфері управління бізнесом, HR-менеджменті та прийнятті ефективних управлінських рішень з використанням інноваційних підходів у психології, які відіграють вагому роль в стабілізації економічного розвитку України, підвищенні освітнього рівня, набутті світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу нації.

ФОРМАТ ТУРНІРУ

Для участі у Форумі необхідно не пізніше 29 березня 2024 р. заповнити електронну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1CE-qhCtfRuVArNnsETXzBDvpqoZD_NnXWRpE6PeXi6s/prefill

або за qr-кодом

Фото без опису

1 квітня 2024 року кожному учаснику на електронну адресу буде надіслано завдання та інструкцію з виконання. Проведення турніру планується у вигляді конкурсу презентацій.

 Виконані роботи учасники турніру матимуть змогу завантажити на пошту вказану в завданні до 17.00 14 квітня 2024 р. Результати І туру буде оголошено 20 квітня 2024 р.

20 квітня 2024 р.  буде оголошено завдання до 2 туру, а також надіслані завдання на електронні адреси учасників-переможців І туру Форуму. За результатами І та ІІ турів 27 квітня буде оголошено переможців Всеукраїнського форуму лідерства в Україні, яких очікує БІЗНЕС-ТУР УКРАЇНА-ЛАТВІЯ-ПОЛЬЩА та грамоти, а учасники Форуму отримають сертифікати про участь у конкурсі!

Виконані проєкти оцінюватимуться журі за такими критеріями: відповідність надісланої роботи поставленому завданню; актуальність зазначеної теми; ступінь оригінальності ідеї, закладеної в основу роботи; логічність та послідовність; глибина аналізу; якість візуального оформлення; самостійність виконання (відсутність плагіату).

 

За додатковою інформацією звертатися за телефонами:

+380673935490 Зайцева Іраїда Юріївна

+380634022201 Штих Ганна Володимирівна

 

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ФОРУМІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора