Звіт  депутата Дмитрушківської  сільської ради  Прудиуса Олександра Володимировича, обраного на виборчому окрузі №6 в с. Собківка, про роботу за 2021 рік

Дата: 06.01.2022 15:58
Кількість переглядів: 16

Звіт

 депутата Дмитрушківської  сільської ради 

Прудиуса Олександра Володимировича, обраного на виборчому окрузі №6 в с. Собківка, про роботу за 2021 рік

 

У жовтні 2020 року я обраний депутатом Дмитрушківської сільської ради восьмого скликання по виборчому округу № 6 на території сіл  Собківка, Степківка, Гродзеве. Протягом 2021 року я виконував депутатську роботу, є секретарем постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, з питань регламенту, депутатської діяльності і етики, законності та правопорядку.  Приймав активну участь у засіданнях. На засіданнях я разом з депутатами обговорювали основні проблеми Дмитрушківської ОТГ, розглядали проекти рішень та приймали важливі рішення щодо соціально-економічного розвитку підвідомчої території.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих ради», Регламентом роботи Дмитрушківської сільської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів та ради.

З початку скликання був присутній на всіх пленарних засіданнях ради. Мене цікавлять шляхи наповнення сільського бюджету, ефективність використання коштів, земельних ділянок, забудованих земель, благоустрою сільської території, соціальний захист мало захищених верств населення, робота закладів освіти та охорони здоров’я.  Вносив пропозиції щодо капітального ремонту доріг, встановлення камер вуличного спостереження  в с Собківка. Спільно з односельчанином встановив два сферичні дорожні дзеркала в с.Собківка для покращення видимості на складних ділянках дороги.

 

Сподіваюсь на підтримку виборців, старости, депутатського корпусу, виконкому сільської ради, сільського голови, бо тільки спільними зусиллями можна успішно вирішувати соціально-економічні проблеми.

 

 

 

Депутат Дмитрушківської

сільської ради                                                                         Олександр Прудиус

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора