Звіт  депутата Дмитрушківської  сільської ради  Драченка Валерія Вікторовича, обраного на виборчому окрузі №6 в с. Собківка, про роботу за 2021 рік

Дата: 06.01.2022 15:56
Кількість переглядів: 4

Звіт

 депутата Дмитрушківської  сільської ради 

Драченка Валерія Вікторовича, обраного на виборчому окрузі №6 в с. Собківка, про роботу за 2021 рік

 

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об'єднаннями громадян.

Депутат сільської ради – це, перш за все, представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, робить все можливе аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян. Тому, виявлену мені довіру постійно підкріплював реалізацією делегованих мені прав відстоювати інтереси мешканців свого округу та розцінюю як свідомо взяті на себе обов’язки, які намагався  виконувати сумлінно і відповідально.

Я є членом постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва бюджету. Приймав участь в обговоренні і затвердженні бюджету громади на 2022 рік та внесенні змін до нього, інших  цільових програм, місцевих податків і зборів. Протягом року регулярно відвідував засідання профільної комісії.

Постійно здійснюється моніторинг першочергових потреб села (обкошування вулиць села, утримання кладовища, заміна ламп вуличного освітлення, ремонт доріг по селі). Також було внесено до програми соціально-економічного розвитку громади питання побудова встановлення камер відеоспостереження.

Мною здійснювався прийом громадян округу в приміщенні старостату с. Собківка  кожного першого понеділка місяця.

Всього за звітний період до мене звернулося з усними зверненнями 6 громадян. Були розглянуті індивідуальні звернення, що стосувалися матеріальної допомоги, покращення житлових умов,  соціального захисту,  вирішення земельних питань, ремонт та побудова доріг. В цілому свою роботу за звітній період, як депутата Дмитрушківської сільської ради вважаю задовільною.

 

 

 

Депутат Дмитрушківської

сільської ради                                                                      Валерій Драченко

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора