Звіт  депутата Дмитрушківської  сільської ради VIII скликання Інни Семчук про депутатську діяльність у 2021 році

Дата: 06.01.2022 15:55
Кількість переглядів: 8

Звіт

 депутата Дмитрушківської  сільської ради VIII скликання

Інни Семчук про депутатську діяльність у 2021 році

 

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу.

Депутат сільської ради – це, перш за все, представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, робить все можливе аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян. Тому, виявлену у 2018 році мені довіру постійно підкріплювала реалізацією делегованих мені прав відстоювати інтереси мешканців свого округу та розцінюю як свідомо взяті на себе обов’язки, які намагалася виконувати сумлінно і відповідально.

Я є секретарем постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально – економічного розвитку, регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва. Регулярно відвідую засідання постійної комісії упродовж року, брала участь в роботі усіх сесій сільської ради.

Сприяла в організації завезення протиожеледної суміші для посипання доріг в зимовий період, наведенні належного санітарного стану на території села. Зверталася до підприємців щодо надання допомоги дітям до Дня захисту дітей.

Постійно здійснюється моніторинг першочергових потреб села (обкошування вулиць села, заміна ламп вуличного освітлення, прибирання території парків та пам’ятних місць, ремонту водогінної мережі для безперебійного забезпечення водою жителів села).

Мною здійснювався прийом громадян за визначеним графіком. Були розглянуті індивідуальні звернення щодо надання матеріальної допомоги, вирішення побутових конфліктів, покращення житлових умов, соціального захисту жителів села.

Свою роботу за звітний період вважаю задовільною.

 

 

Депутат Дмитрушківської

сільської ради                                                                             Інна Семчук

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора