Звіт  депутата Дмитрушківської  сільської ради  Калашник Любові Петрівни, обраного на виборчому окрузі №7 в с.Сушківка та с.Заячківка, про роботу за 2021 рік

Дата: 06.01.2022 15:52
Кількість переглядів: 18

Звіт

 депутата Дмитрушківської  сільської ради 

Калашник Любові Петрівни, обраного на виборчому окрузі №7 в с.Сушківка та с.Заячківка, про роботу за 2021 рік

 

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об'єднаннями громадян.

Депутат сільської ради – це, перш за все, представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, робить все можливе аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян. Тому, виявлену у 2020 році мені довіру постійно підкріплювала реалізацією делегованих мені прав відстоювати інтереси мешканців свого округу та розцінюю як свідомо взяті на себе обов’язки, які намагалася виконувати сумлінно і відповідально.

Я є членом  постійної комісії з  питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та з питань Регламенту, депутатської діяльності і етики, законності та правопорядку . Приймала участь в обговоренні і затвердженні бюджету громади на 2022 рік, плану соціально –економічного розвитку громади, освітянських програм та інших  цільових програм. Протягом року регулярно брала участь у засідання профільної комісії.

Постійно здійснюється моніторинг першочергових потреб села (обкошування вулиць села, утримання кладовища, заміна ламп вуличного освітлення, благоустрій території біля будинку культури, забезпечення водою жителів села).

Всього за звітний період до мене звернулося з усними зверненнями 9 громадян. Були розглянуті індивідуальні звернення, що стосувалися матеріальної допомоги, покращення житлових умов,  соціального захисту,  вирішення земельних питань, ремонт та побудова доріг. В цілому свою роботу за звітній період, як депутата Дмитрушківської сільської ради вважаю задовільною.

 

 

 

Депутат Дмитрушківської

сільської ради                                                                      Любов Калашник

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора