ЗВІТ ДЕПУТАТА Дмитрушківської сільської ради Людмили КУЗЬМЕНКО за 2021 рік

Дата: 06.01.2022 15:44
Кількість переглядів: 30

ЗВІТ  ДЕПУТАТА

Дмитрушківської сільської ради

Людмили КУЗЬМЕНКО за 2021 рік

       У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу.

     Депутат сільської ради -це, перш за все представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, робить все можливе аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян. Тому, виявлену мені довіру постійно підкріплюю реалізацією делегованих мені прав відстоювати інтереси  мешканців свого округу та розцінюю як свідомо взяті на себе обов'язки, які виконую сумлінно і відповідально.

Я є головою постійної комісії сільської ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров'я  та соціального захисту населення, з питань регламенту, депутатської діяльності і етики, законності та правопорядку. Проводила засідання комісій упродовж року, брала  участь  в роботі усіх сесій сільської ради.

        Підготувала депутатські звернення для жителя села Танське з метою захисту його майнових прав до агрофірми «Райс» та з метою клопотання про преміювання працівників освіти.

    Сприяла в організації облаштування сільського парку «Мала Софіївка».

Постійно здійснювався моніторинг першочергових потреб села (обкошування вулиць села, заміна ламп вуличного освітлення, прибирання території парків та пам'ятних місць). За мого сприяння було частково перекрито дах Косенівського ліцею, посаджено яблуневий садок та алею троянд на території освітнього закладу.

      Мною здійснюється прийом громадян за визначеним графіком. Були розглянуті індивідуальні звернення щодо надання матеріальної допомоги, вирішення побутових конфліктів, покращення житлових умов, соціального захисту жителів села.

Свою роботу за звітний період вважаю задовільною.

Депутат Дмитрушківської  СР                                          Людмила КУЗЬМЕНКО

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора