Для забезпечення комфортних та  належних умов перебування працівників та навчання учнів 1-11 класів Сушківського ліцею  здійснено облаштування найпростішого укриття в підвальному приміщенні Сушківського БК (орендоване приміщення), яке розраховане на

Дата: 26.01.2024 13:39
Кількість переглядів: 16

Для забезпечення комфортних та  належних умов перебування працівників та навчання учнів 1-11 класів Сушківського ліцею  здійснено облаштування найпростішого укриття в підвальному приміщенні Сушківського БК (орендоване приміщення), яке розраховане на 80 осіб.

Найпростіше укриття відремонтоване та обладнане всім необхідним для безпечного перебування та дасть можливість учням та працівникам Сушківського ліцею  перейти з змішаного навчання на очне.

Фахівці відділу ЦЗ Уманського РУ ДСНС України у Черкаській області провели інструктажі та надали рекомендації щодо облаштування та подальшої експлуатації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора