Допомога "пакунок малюка".Де можна отримати одноразову натуральну допомогу “пакунок малюка”?

Дата: 21.01.2024 10:02
Кількість переглядів: 15

Допомога "пакунок малюка" (бебі-бокс)

Сім'ї, в яких народилася дитина, мають право на отримання набору необхідних речей для новонародженої дитини. Отримати такий бебі-бокс батьки новонародженої дитини мають, як правило, у пологовому будинку або, у разі його відсутності при виписці новонародженої дитини - в управліннях соцзахисту за місцем проживання/перебування заявника. Водночас у разі якщо натуральна допомога не була отримана з незалежних від батьків причин, вони можуть звернутися за грошовою компенсацією вартості натуральної допомоги "пакунок малюка".

 

Де можна отримати одноразову натуральну допомогу             “пакунок малюка”?

Одноразова натуральна допомога "пакунок малюка” може видаватися батькам (іншим особам) закладом охорони здоров’я при народженні дитини, а також структурним підрозділом з питань соціального захисту населення районної, районної у м. Києві держадміністрації, виконавчим органом сільської, селищної, міської, районної у місті (у разі її утворення) ради за місцем проживання/перебування отримувача.

 

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

  1. Заява про наданняодноразової натуральної допомоги "пакунок малюка"
  2. Копія свідоцтва про народження дитини (за необхідністю)
  3. Документ, що підтверджує факт народження дитини поза межами закладу охорони здоров’я (видає заклад охорони здоров’я, який проводив огляд матері та дитини, або медична консультативна комісія)
  4. Довідка про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції/операції об'єднаних сил, видана відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 590 "Про облік внутрішньо переміщених осіб" (за наявності)

 

Хто може звернутися: фізична особа

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора