Соціальний проєкт для ветеранів, які мріють відкрити власну кав’ярню

Дата: 08.10.2023 11:40
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Соціальний проєкт для ветеранів, які мріють відкрити власну кав’ярню

Реінтеграція ветеранів російсько-української війни — важлива частина їхньої адаптації у цивільному житті. Тож завдання суспільства і, зокрема, великого бізнесу, підтримати нинішніх захисників і захисниць. Прикладом такої підтримки стала Академія кави WOG — освітній некомерційний проєкт соціально відповідальних бізнесів, підприємців та мережі підтримки ветеранів та ветеранок, воїнів та їхніх близьких, яких об’єднала компанія WOG.

Розпочати власний бізнес — мрія багатьох, за статистикою таким бачать своє професійне мирне майбутнє 64% військовослужбовців. Тож проєкт прагне дати можливість ветеранам, ветеранкам та членам їхніх родин опанувати професію бариста, а також здобути знання для започаткування власної кавової справи. Навчання проводиться безоплатно. Курс триває п’ять тижнів — зустрічі відбуватимуться щопонеділка та щочетверга протягом листопада-грудня 2023 року.

Програма включає практичне освоєння техніки та правил приготування кавових напоїв, особливості використання кавомашини та суперавтоматів, історію кави від зерна до чашки. Також учасники проєкту вивчатимуть особливості кавового бізнесу — вибір приміщення для кав`ярні, маркетингові інструменти для просування кав`ярні та як запустити та розвивати ветеранський бізнес.

За матеріалами: ПЛАТФОРМА ВЕТЕРАНА Черкаський вимір


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора