07 листопада 2023 року був проведений для соціальних педагогів, психологів закладів освіти та старост громади інформаційно - навчальний захід «Попередження торгівлі людьми»

Дата: 08.11.2023 14:12
Кількість переглядів: 39

18 жовтня відзначався Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.

Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, представником ГО «100% життя Черкаси» та директором КЗ «ЦНСП» Дмитрушківської сільської ради Наталії Спужак 07 листопада 2023 року був проведений для соціальних педагогів, психологів закладів освіти та старост громади інформаційно - навчальний захід «Попередження торгівлі людьми». Мета заходу - підвищити рівень поінформованості та усвідомлення гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорити причини, форми та ознаки цього явища,визначити основні способи втягнення дітей в торгівлю людьми. Організатори познайомили з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.

Учасники переглянули відеофільм «Запобігання торгівлі людьми та експлуатації» , в якому реальні люди з реальними історіями розповіли про причини, небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.

Під час діалогу звернули увагу на питання :

актуальні дані по торгівлі українцями;

поточні загрози, пов'язані з торгівлею людьми, що робити, якщо потрапив у біду;

профілактика торгівлі людьми в Україні, виклики сьогодення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора