Всесвітній день усиновлення

Дата: 09.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 27

Всесвітній день усиновлення

Фото без опису

9 листопада відзначається Всесвітній день усиновлення (World Adoption Day), який було ініційовано Хенком Фортнером у 2014 році. Він заснував краудфандингову платформу AdoptTogether для об’єднання людей на підтримку створення родин для дітей-сиріт.

Всесвітній день усиновлення – це глобальна подія, яка відзначає важливість та радість усиновлення і має на меті підвищити обізнаність про важливість надання дітям люблячого і підтримуючого сімейного оточення. Це день, який відзначається історіями надії, подорожами любові та об’єднанням сімей з усіх прошарків суспільства.

МЕТА ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ УСИНОВЛЕННЯ

Метою свята є підвищення обізнаності людей в усьому світі про можливості всиновлення. Для цього його засновники пропонують кожного 9 листопада запускати програму, у рамках якої потрібно намалювати на руці смайлик, зробити фото й розмістити його у соціальних мережах з особливим хештегом. Усі охочі мають змогу поділитися своїми історіями усиновлення, висловити подяку своїм названим батькам, розповісти про традиції нової сім’ї. Також люди, які бажають усиновити дитину, але не знають, з чого треба починати, можуть поставити свої питання та отримати на них відповідь від більш досвідчених.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора