02 листопада 2023 року здійснено комісійну перевірку готовності  укриттів для організації освітнього процесу

Дата: 02.11.2023 13:36
Кількість переглядів: 52

Головною умовою організації очного навчання є наявність укриття в закладі освіти та створення безпечних умов для учасників освітнього процесу. 

 

Сьогодні 02 листопада 2023 року представниками ГУ ДСНС України в Черкаській області, ГУ Держпродспоживслужби, Уманської РВА  за участі Тетяни Шевчук, голови Дмитрушківської ТГ, начальника ВОКМС Тетяни Печонкіної, начальника ЖКГ Валентини Овчіннік здійснено комісійну перевірку готовності  укриттів для організації освітнього процесу.

Комісія оглянула дооблаштовані найпростіші укриття в Дмитрушківському ліцеї, Гереженівській та Гродзевській філії Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської сільської ради.

За підсумками комісійної перевірки всі три укриття відповідають вимогам та рекомендовані для використання.

 

Довідково: на облаштування підвального приміщення, яке використовуватиметься учасниками освітнього процесу Дмитрушківського ліцею, на черговій сесії Дмитрушківської сільської ради у липні 2023 року виділено кошти з місцевого бюджету в сумі – 587000,00 грн.

На облаштування підвального приміщення, яке використовуватиметься учасниками освітнього процесу Гереженівської філії Дмитрушківського ліцею на черговій сесії Дмитрушківської сільської ради у жовтні 2023 року виділено кошти з місцевого бюджету в сумі – 630000,00 грн. На разі здійснено ремонт частини підвального приміщення та заплановано здійснити поточний ремонт іншої частини підвального приміщення.

Місце для укриття учасників освітнього процесу Гродзевської філії Дмитрушківського ліцею відремонтовано за ініціативи старости Гродзевського старостату Сергія Шепети, за сприяння депутата сільської ради Євгена Кисіля, керівника агрофірми «Січ» Ярослава Скуса та Дмитрушківської сільської ради.

 

Дмитрушківський ліцей Дмитрушківської сільської ради

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Гереженівська філія Дмитрушківського ліцею

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Гродзевська філія Дмитрушківського ліцею

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора