засідання ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ від 28.04.2023

Дата: 28.04.2023 16:45
Кількість переглядів: 201

Фото без опису
Сьогодні, 28 квітня, під головуванням сільського голови Тетяни Шевчук відбулось чергове засідання виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради. Члени виконкому розглянули 21 питання порядку денного.

Фото без опису

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули звіти головного бухгалтера  відділу бухгалтерського обліку та звітності Наталії Руденко та начальника відділу ЖКГ, архітектури та містобудування Валентини Овчіннік про роботу відділів у 2022 році, а також начальника фінансового відділу Ольги Ярошенко про виконання сільського бюджету за І квартал поточного року.

Окремо було обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося надання матеріальної грошової допомоги тяжкохворим жителям громади. Розглянуто ряд заяв жителів громади про присвоєння та упорядкування адрес на нерухоме майно.

Фото без описуУ рамках засідання ухвалені рішення, що стосувались захисту прав дітей. Зокрема було  надано статус дітям, які залишились без батьківського піклування і встановлено над ними опіку та піклування, а також припинено статус дитини-сироти та звільнено опікуна від здійснення повноважень, надано дозвіл на реєстрацію народження дитини без згоди батька.

На засіданні було затверджено новий склад комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора