Від теорії до реальності: навчально-польові збори для 11 класів

Дата: 26.04.2023 16:38
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

26 квітня 2023 року розпочалися   триденні навчально-польові збори для  70 учнів-одинадцятикласників із  закладів загальної середньої освіти  Дмитрушківської сільської ради, що закінчують вивчати  предмет «Захист України». Метою навчально-польових зборів є  практичне закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих упродовж вивчення предмета.

Фото без опису

Відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Дмитрушківської сільської ради від 07.04.2023 № 29 «Про  організацію і проведення триденних навчально-польових зборів з учнями, які закінчують вивчення предмета «Захист України» у 2023 році» розроблено план заходів, спрямований на визначення рівня знань випускників  з основ цивільного захисту, рятувальних  та інших невідкладних  робіт, з домедичної підготовки. Результатом  навчально-польових зборів стане складання нормативів та тестування учнів.

Фото без опису

У перший день зборів, які відбулися на базі Старобабанівського ліцею за  участі працівників Уманського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, учні дізналися багато пізнавальної та корисної інформації.

Фото без опису

Учасники освітнього процесу сьогодні мали можливість зібрати та розібрати автомат, навчитися правильно використовувати зброю,  постріляти в тирі. Випускникам продемонстровано обмундирування солдата та донесено інформацію про використання сучасної зброї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора