Міжнародний конкурс - фестиваль «ТВОРЧА МОЗАЇКА»

Дата: 25.04.2023 10:17
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

23 квітня 2023 року учні Старобабанівського ліцею Дмитрушківської сільської ради Уманського району Черкаської області, учасники Зразкового акробатичного колективу «Весела дітвора» (керівник – Наталія Роговенко) побували на 4-тому Міжнародному конкурсі-фестивалі «ТВОРЧА МОЗАЇКА», який проходив у м. Черкаси. Фестиваль проведено за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Національної спілки композиторів України, організатор якого є Міжнародна корпорація «Зоряні мости». Колектив «Весела дітвора» представив на розсуд журі, у складі якого були заслужені діячі мистецтв України, дві акробатичних композиції у різних вікових категоріях.

Фото без опису

Фото без опису

За підсумками журі маємо такі результати: акробатична композиція «NEON PARTY» - Гран-Прі; «Парад планет» - Гран-Прі. Колектив нагороджений дипломи, медалями та символічними кубками фестивалю.

Фото без опису

Фото без опису

Феєричні емоції та позитив отримали діти. Під час проведення панувала чітка структура організації конкурсу-фестивалю, приємна доброзичлива атмосфера, високий рівень професійного оцінювання журі. Ніяка конкуренція не завадила вихованцям стати кращими на цьому фестивалі, та вкотре довести, що «ВЕСЕЛА ДІТВОРА» неперевершена, адже невтомна праця наших діток завжди веде до нових вершин, до нових перемог. Безмежно вдячні за організацію конкурсу Жанні Тетьорі. Поїздка закінчилася цікавою екскурсією по місту.

Фото без опису

Колектив не зупиняється на досягнутому, юні акробати вже зараз готуються до наступних конкурсів. Щиро дякую батькам за віру та підтримку своїх діток, своїм вихованцям за кропітку працю. Бажаю вам нових перемог, творчого натхнення та процвітання!

Керівник

зразкового акробатичного

колективу «Весела дітвора»

Н. В. Роговенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора