29 березня 2023 року під головуванням сільського голови Тетяни Шевчук відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 28.03.2023 08:47
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

29 березня 2023 року під головуванням сільського голови Тетяни Шевчук відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На розгляд членів виконкому було винесено 22 питання. Зокрема в ході роботи було заслухано звіт Тетяни Печонкіної, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту про роботу закладів загальної середньої освіти громади за 2022 рік.

Фото без опису

Про роботу відділів за 2022 рік звітували Людмила Власюк, начальник відділу земельних відносин, та Лариса Галімон, начальник відділу організаційно-кадрової роботи.

Фото без опису

 

Також заслухали звіт Рибалка Олега про роботу СКП "Дмитрушки" та Ірини Кожухівської  про роботу адміністративної комісії за 2022 рік

За результатами розгляду звітів роботу визнано задовільною.  важливим були питання соціального захисту населення. Зокрема було погоджено виплату матеріальної допомоги на лікування 3 жителям громади та на поховання 2 заявникам. Не залишилися поза увагою питання захисту прав малолітніх та недієздатних осіб. В ході засідання було надано згоду на продаж майна, одному заявнику відмовили у наданні дозволу.

З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Дмитрушківської громада після їх опублікування у визначений законодавством термін. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора