28 березня працівниками відділу освіти, культури, молоді та спорту та директором Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської сільської ради отримано в м. Черкаси 13 комплектів освітніх матеріалів «Школа у коробці» від UNICEF

Дата: 29.03.2023 15:29
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

28 березня працівниками відділу освіти, культури, молоді та спорту та директором Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської сільської ради отримано в м. Черкаси 13 комплектів освітніх матеріалів «Школа у коробці» від UNICEF та 66 рюкзаків із індивідуальним набором канцелярії.

         Дані комплекти освітніх матеріалів передбачені для опорних та комунальних закладів загальної середньої освіти з наповнюваністю до 65 учнів, які працюють за очною формою навчання.

         Тому комплекти отримають такі заклади освіти:

  • Дмитрушківський ліцей Дмитрушківської сільської ради – 6 комплектів;
  • Гереженівська філія Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської сільської ради – 4 комплекти;
  • Пугачівська філія Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської сільської ради – 1комплект;
  • Танська гімназія Дмитрушківської сільської ради – 2комплекти.

         Рюкзаки  із індивідуальним набором канцелярії отримають майбутні першокласники Дмитрушківського ліцею та Танської гімназії Дмитрушківської  сільської ради.

         Нагадуємо, що освітні комплекти «Школа у коробці» можуть бути використані у щоденному освітньому процесі, також це зручні інструменти для залучення дітей до освітньогопроцесупід час перебування в укритті.Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора