Однією з передумов відкриття закладів дошкільної та загальної середньої  освіти в умовах воєнного стану – є наявність найпростішого укриття, яке оформлене згідно вимог чинного законодавства

Дата: 27.03.2023 15:45
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Однією з передумов відкриття закладів дошкільної та загальної середньої  освіти в умовах воєнного стану – є наявність найпростішого укриття, яке оформлене згідно вимог чинного законодавства. 
    За результатами проведеної  чергової сесії Дмитрушківської сільської ради виділено кошти на облаштування найпростіших укриттів у закладах дошкільної освіти сіл Старі Бабани та Дмитрушки.

Фото без опису
    У Старобабанівському закладі дошкільної освіти «Лісовичок» Дмитрушківської сільської ради, наразі триває виготовлення документації на поточний ремонт найпростішого укриття. У підвальному приміщенні дитячого садка заплановано демонтаж старих та прокладання нових трубопроводів опалення, прокладання повітроводів, монтаж світильників, встановлення санвузла, виготовлення запасного входу, ремонт сходів, облаштування підлоги та стін, заміна дверей, виготовлення тамбуру.
    Поточний ремонт укриття  підрядники планують розпочати на цьому тижні.
    У Дмитрушківському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Каштан»  Дмитрушківської сільської ради розпочато роботу щодо облаштування найпростішого укриття. У підвальному приміщенні заплановано розширити площу, провести каналізацію та встановити санвузол, відремонтувати сходи, облаштувати запасний вихід та тамбур, відремонтувати накриття, провести загально-будівельні роботи, а саме: замінити двері, здійснити шпаклювання та фарбування стін, провести опалення та водопостачання, встановити вентиляцію та провести електромонтажні роботи.
    Хочемо висловити щиру подяку депутату Дмитрушківської сільської ради Кисілю Є.А., який став ініціатором організації облаштування укриття у дитячому садку та  підприємцям с. Дмитрушки: ПРАТ «Уманське племпідприємство» (Гергун Т.М.), ПП «Дмитрушки» (Рубаненко В.А.)та ТОВ «Вітанко» (Селецький В.П.), які долучилися до даного заходу.
    Сподіваємося, що незабаром працівники та вихованці закладів дошкільної освіти. Дмитрушки та с. Старі Бабани повернуться у свої групи. І в садочках залунає дитячий сміх.

Усім нам миру!!! 
Працюємо на Перемогу!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора