Про профілактику залучення учнівської та студентської молоді до небезпечних субкультур

Дата: 07.03.2023 08:27
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Про профілактику залучення учнівської та студентської молоді до небезпечних субкультур

 

Складна воєнна ситуація в нашій країні спричинила поширення агресивної субкультури серед підлітків та учнівської молоді.

Як уже відомо, минулими вихідними підлітки масово збирались у центрах
українських міст і готувались влаштувати сутички та бійки. Правоохоронці не
допустили конфліктів і понад 700 учасників масового зібрання затримали й
передали ювенальній поліції. Більшість із затриманих – це неповнолітні. За
такі дії передбачено як адміністративну (для батьків неповнолітніх), так і
кримінальну відповідальність, яка наступає із 14-ти років.

Затримані називають себе учасниками «ПВК Редан»  – це нова субкультура, яка створена за переглядом японських аніме та поширилась нещодавно у росії. Правоохоронці переконані, що дії «ПВК Редан»це спроба росіян використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні. (Більш детальна інформація розміщена на сайті Національної поліції України).

Батькам слід пам’ятати про те, що залученню сина чи доньки до агресивних субкультур сприяє недостатня увага до дитини саме з боку найближчих людей!

Необхідно доводити до відома дітей, що люди, які їм пропонують протиправні дії, мають на меті зашкодити всій нашій державі в цілому, ослабити її через підлітків та молодь! Обов’язково проінформувати дітей про те, що у випадку погроз чи небезпеки вони можуть звернутись за допомогою до дорослих: батьків, педагогів, рідних, а також за телефонами відділень ювенальної превенції свого населеного пункту, Національної дитячої «гарячої» лінії.

Пам’ятайте – діти, підлітки, молодь – найбільш вразлива категорія населення нашої держави сьогодні, оскільки потребує нашого постійного супроводу, уваги та підтримки! Саме на них спрямована агресивна пропаганда ворога. Нам із вами, шановні керівники та педагогічні працівники, батьки підлітків та молодих людей Незламної України, надане право зберегти і виховати майбутнє покоління Вільної Європейської Держави.

 

ДИВИТИСЬ ТУТ: http://surl.li/fgxyf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора