28 лютого у приміщенні Старобабанівського ліцею Дмитрушківської сільської ради відбувся благодійний концерт для підтримки Збройних Сил України

Дата: 01.03.2023 13:19
Кількість переглядів: 102

28 лютого у приміщенні Старобабанівського ліцею Дмитрушківської сільської ради відбувся благодійний концерт для підтримки Збройних Сил України.


 Метою проведеного дійства є збір коштів, щоб підтримати наших воїнів, які ціною власного життя захищають нашу державу, подякувати їм за їх подвиг та героїзм, а також тим сім'ям в кого рідні зі зброєю в руках боронять рідну землю від ворога. 
 В актовій залі зібралися люди небайдужі до долі України, її синів. Були сльози, була радість та впевненість в тому, що незабаром українці отримають усіма очікувану Перемогу.


 Захід підготовлено за участю працівників культури, вихованців та вчителів закладів освіти Дмитрушківської сільської ради.
  Хочемо подякувати народному аматорському самодіяльному хору «Терниця» КЗ ЦКДС Дмитрушківської сільської ради, зразковому акробатичному колективу «Весела дітвора» Старобабанівського ліцею,

хореографічному колективу «Водограй» Сушківського СБК, хореографічному колективу «Колорит» Собківського СБК, хореографічному колективу «Сяйво» Пугачівської філії Дмитрушківського ліцею, хореографічному колективу «Оксамит» КЗ ЦКДС Дмитрушківської сільської ради, зразковому ансамблю «Радість» Дмитрушківського ліцею, зразковому фольклорно-етнографічному ансамблю «Дзвіночки» Косенівського ліцею, танцювальній групі «Мрія» Дмитрушківського ліцею, ансамблю «Незламні» Дмитрушківського ліцею, зразковому ансамблю «Барви» Дмитрушківського ліцею, за створений екскурс стежками боротьби Героїв України проти масштабного вторгнення російської федерації.


 До щему у грудях та трепоту в серцях лунала літературна постановка та пісня від маленьких першокласників Доброводівського ліцею. 
 На заході також була присутня волонтер з Умані Софія Вовкогон, яка виготовляє вироби з бісеру, дівчинка зібрала 1080 грн, які задонатила для підтримки Збройних Сил України. 
 Допомога Збройним Силам України – це  наш фронт, наша підтримка. Організовуючи благодійні концерти – це те найменше, що ми можемо зробити для них, щоб вони відчули віру в їхні сили. 
 Загальна сума зібраних коштів становить 22500 грн.

Дякуємо всім присутнім та артистам  за добровільні благочинні внески, адже в такий нелегкий для України час кожна гривня для ЗСУ має значення. Ми віримо в них і саме в їхніх руках перемога України та майбутнє наших дітей!
 Сила наша в єдності. То ж разом до ПЕРЕМОГИ!💙💛💙💛💙


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора