«Їхні зорі не згасли» – таку назву має книга про відважних, відчайдушних, сміливих людей Дмитрушківської сільської територіальної громади, які з першого дня стали на захист Батьківщини та віддали життя за світле майбутнє України

Дата: 01.03.2023 09:30
Кількість переглядів: 120

Їхні зорі не згасли
«Їхні зорі не згасли» – таку назву має книга про відважних, відчайдушних, сміливих людей Дмитрушківської сільської територіальної громади, які з першого дня стали на захист Батьківщини та віддали життя за світле майбутнє України.
  Книга видана за ініціативи та фінансової підтримки працівників Дмитрушківської сільської ради з нагоди річниці повномасштабного вторгнення рф на територію України.
  Книга не має багатьох художніх засобів, образів, написана більше науковим стилем ніж художнім і містить хронологічні відомості про учасників повномасштабної війни російської федерації проти України.
  Це видання створено з метою збереження пам’яті про наших Героїв, воно сповнене жалю про велику втрату – молодих та зрілих людей, які боронили свої сім’ї, свою землю, свій край - наших односельчан.
  Примірник книги знаходиться в КЗ «Центр культури,дозвілля та спорту»Дмитрушківської сільської ради,запрошуємо ознайомитися з виданням.
Ми пам’ятаємо кожного!

ПЕРЕГЛЯНУТИ: https://drive.google.com/file/d/1SXPmF7cpgUWerV9iQktgw4IBlzAZYO4x/view?usp=share_link


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора