Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветерані

Дата: 30.01.2023 15:22
Кількість переглядів: 79

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств. Це опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації. За допомогою цього опитування ми зможемо проаналізувати проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві і надати отримані висновки організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам. Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни».

Більше інформації про проєкт за посиланням: http://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlya-veteraniv-ta-veteranok.

Анкету заповнити бажано до 03 лютого 2023 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQViRzz034focNEbTbEuJRf1Q5lb6uK-Bx3YeIZps5npC5A/viewform?fbclid=IwAR0GloBpUyKnuEidSUukPrWX7AWtxhPcsKY-udQ2bhbO3ruU0dy8GBTIDQ.

 

Інформаційна підтримка: тел. +380509739572, Нужда Тетяна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора