27 січня 2023 року в приміщенні Дмитрушківської сільської ради відбулося червове засідання виконавчого комітету

Дата: 27.01.2023 11:30
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

27 січня 2023 року в приміщенні Дмитрушківської сільської ради відбулося червове засідання виконавчого комітету під головуванням секретаря сільської ради Людмили Бень. На розгляд було винесено ряд важливих питань, за результатами обговорення яких було прийнято відповідні рішення.

Зокрема, заслухали звіт завідувача сектору соціально-економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Лесі Райко про хід виконання програми соціально-економічного розвитку Дмитрушківської громади за 2022 рік. Ярошенко Ольга, начальник фінансового відділу, ознайомила присутніх з аналізом виконання бюджету громади за минулий рік.

Фото без опису

Не менш важливими питаннями були звіт про роботу закладів дошкільної освіти, про стан виконавської дисципліни у виконавчому комітеті, про стан військового обліку.

Фото без опису

Фото без опису

Також були розглянуті звернення громадян щодо виділення матеріальної допомоги на лікування, упорядкування поштової адреси та надання дозволу неповнолітній на укладення договору про поділ спадщини. Детально з матеріалами засідання можна буде ознайомитись на офіційному сайті Дмитрушківської сільської ради після їх оприлюднення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора