Капітальний ремонт даху школи у селі Дмитрушки на завершальному етапі

Дата: 03.01.2023 13:35
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

Одним із пріоритетів Дмитрушківської сільської ради є створення комфортних умов перебування учнів у закладах загальної середньої освіти, тому працівники Дмитрушківської сільської ради  продовжують працювати над покращенням матеріальної бази закладів освіти.

       Відповідно до рішення чергової сесії Дмитрушківської сільської ради, яка відбулася 25 листопада 2022 року внесено зміни до Комплексної програми розвитку освіти Дмитрушківської сільської ради на 2022 рік та передбачено залишки коштів за освітньою субвенцією щодо капітального ремонту покрівлі Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської сільської ради  на суму – 2 959 520,00 грн.

       Фото без опису

Фото без опису

  Дмитрушківський ліцей Дмитрушківської сільської ради – опорний заклад освіти, в якому навчається 319 учнів та працює 63 працівників. Учні школи – це не лише діти, які проживають у селі Дмитрушки, це діти із сіл Пугачівка, Піківець, Гереженівка, Гродзеве та міста Умань.

         Враховуючи умови воєнного стану, що зумовили затримку у постачанні будівельних матеріалів, на разі, капітальний ремонт даху знаходиться на завершальному етапі.

         Нове покриття не тільки захищатиме приміщення від протікань, а й забезпечить кращий рівень енергозбереження.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора