Відділом ЦНАП Дмитрушківської сільської ради був отриманий доступ до Порталу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Дата: 21.12.2022 09:44
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

На виконання Законів України «Про адміністративні послуги», «Про містобудівну діяльність», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 року №722 «Деякі питання здійснення дозвільних та реєстраційних процедур у будівництві в умовах воєнного стану» відділом ЦНАП Дмитрушківської сільської ради був отриманий доступ до Порталу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Завдяки цьому жителі Дмитрушківської територіальної громади мають змогу подати заяви через ЦНАП Дмитрушківської сільської ради для отримання таких послуг у сфері архітектури як:

  • «видача будівельного паспорту забудови земельної ділянки»;

  • «видача містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва».

На підставі рішення Дмитрушківської сільської ради від 13 жовтня 2021 року №10-16/VІІІ «Про делегування повноважень у сфері містобудування та архітектури», з метою отримання нових знань, ЦНАП Дмитрушківської сільської ради налагодив співпрацю із сектором містобудування та архітектури Уманської районної державної адміністрації, який є кінцевим виконавцем вище вказаних послуг.

Фото без опису

Під час робочих зустрічей обговорюються та вирішуються різноманітні проблемні питання в галузі архітектурної діяльності, розглядаються шляхи опрацювання поданих звернень, вдосконалюються навички роботи з Порталом тощо.

Маємо сподівання, що подібні започатковані традиції обов'язково матимуть позитивний результат для забезпечення жителів громади ще ширшим та якіснішим спектром адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора