13 грудня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 13.12.2022 07:26
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Низку важливих для Дмитрушківської сільської територіальної громади рішень розглянули та прийняли члени виконавчого комітету на його черговому засіданні 13 грудня 2022 року.

Одними із важливих питань розглянуто та затверджено Перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для відбування порушниками та засудженими громадських робіт на території Дмитрушківської сільської ради у 2023 році та Перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт (оплачуваних робіт) для відбування порушниками адміністративного стягнення на території Дмитрушківської сільської ради у 2023 році з метою подальшого погашення заборгованості зі сплати аліментів.

В ході роботи засідання було схвалено та прийнято рішення винести на розгляд сесії цільові програми місцевого значення на 2023 рік та бюджет Дмитрушківської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Фото без опису

За пропозицією служби у справах дітей виконком сільської ради погодив розпочати процедуру підготовки документів на позбавлення батьківських прав. В іншому, затвердив висновок органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав. Також члени виконкому схвалили втрату статусу дітей, позбавленої батьківського піклування. Всі рішення приймались з урахуванням, в першу чергу, інтересів дітей.

Також, виконком сільської ради призначив відповідальним начальника відділу ЖКГ, архітектури та містобудування Валентину Овчіннік за зберігання бланків свідоцтв про право власності на нерухоме майно. 

Фото без опису

Всього на засіданні виконавчого комітету розглянуто та вирішено 31 питання, з якими можна буде ознайомитись на офіційному сайті після їх оприлюднення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора