Проханням до жителів територіальної громади з'явитися зі своїм паспортом та з реєстраційним номером картки платника податків .

Дата: 03.11.2022 15:31
Кількість переглядів: 186

До уваги жителів Дмитрушківської територіальної громади!

Відповідно до статті 23 Закону України від 05.11.2021 року №1871-ІX «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування реєстрації місця проживання в Україні» передбачено внесення низки відомостей до реєстру територіальної громади.

У зв'язку з введенням воєнного стану в Україні, з 24 лютого по 05 липня 2022 року роботу реєстрів територіальних громад було призупинено, а заходи з актуалізації даних в цей час не проводилися.

Оскільки роботу реєстрів територіальних громад поновлено, програмне забезпечення працює стабільно, необхідно продовжити актуалізацію даних громадян в цих реєстрах відповідно до вимог Закону, що дасть можливість:

  • за потреби, формування витягу про реєстрацію місця проживання особи за її зверненням;

  • реєстрації місця проживання з одночасним зняттям;

  • автоматичного відправлення повідомлення про зняття з реєстрації особи через програму.

Виконавчий комітет Дмитрушківської сільської ради звертається з проханням до жителів територіальної громади з'явитися зі своїм паспортом та з реєстраційним номером картки платника податків для успішного проведення актуалізації відомостей в реєстрі територіальної до:

  • відділу ЦНАП - на території села Дмитрушки; 

  • до старост старостинських округів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора