Учні Дмитрушківського ліцею підтримують та допомагають українській армії.

Дата: 20.10.2022 14:28
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

Підтримати українську армію може кожен і способи для цього є різні. Хтось купує харчі та спецодяг, інші передають на фронт бронежилети, каски, необхідну апаратуру тощо.

Ми з тривогою спостерігаємо за тим, що відбувається сьогодні в нашій державі. Спокійно на все це дивитися та стояти осторонь не можна. Тому учні та педагоги Дмитрушківського ліцею теж постійно доєднуються до благодійних акцій та збирають для наших захисників різноманітні речі. Цього місяця, спільними зусиллями було зібрано кошти та придбано для наших хлопців спідню білизну, газові балончики для горілок. Також діти, разом з батьками та вчителями, власноруч напекли безліч різноманітних домашніх смаколиків,  зробили свічки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Учні постійно підтримують захисників тематичними малюнками та виробами. Віримо, що для кожного військового - це нагадування, що десь там на нього чекають діти, внуки, племінники, молодші братики і сестрички, що йому є кого боронити і за кого боротися.

Також сьогодні в ліцеї триває акція "Зберемо аптечку для солдата", мета якої – придбати необхідні ліки, яких так не вистачає в найгарячіших точках.

Це вже не перший приклад, коли діти проявляють особливу уважність до трагічних подій  що відбуваються в Україні. Радісно від того , що діти усвідомлюють значимість свого внеску на користь Української армії та держави . Тому ми можемо бути спокійними за наше майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора