ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 17.10.2022 10:47
Кількість переглядів: 158

 

У п'ятницю, 14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.
         Нагальна потреба у такому загальнодержавному святі особливо гостро постала після російської окупації Криму та початку воєнних дій на території Донецької та Луганської областей. Безпрецедентні зразки мужності та відваги, виявлені нашими бійцями на передовій новітньої російсько-української війни, сотні відданих життів за Батьківщину потребували гідного вшанування з боку суспільства й держави.

Із  11.10 по 14.10 в Старобабанівському ліцеї Дмитрушківської сільської ради проведено ряд заходів до Дня захисників та захисниць України. Серед них благодійна акція «Смілива гривня», де ліцеїсти, створивши дві команди «Байрактар» і «Джавелін», збирали кошти для ЗСУ.

Фото без опису

Також відбулись онлайн вікторина «Від козаків до кіборгів» та конкурс малюнків «Батьківщина переможе».         

Фото без опису      

Фото без опису

         Волонтери ліцею відвідали сім’ї  військових, які перебувають в зоні бойових дій.  Учні молодших класів створили вітальні листівки  для бійців ЗСУ, а класні керівники провели дистанційно години спілкування на данутематику.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора