Допомога для ВПО та жителів громади від УВКБ ООН

Дата: 30.08.2022 16:22
Кількість переглядів: 1078

До Дмитрушківської громади планує завітати керівниця БО "Право на захист" для реєстрації ВПО та жителів громади на грошову допомогу від УВКБ ООН.

Прийом громадян здійснюватиметься 6 вересня з 10.00 до 15.00 год. в приміщенні Дмитрушківського центру культури дозвілля та спотру Дмитрушківської сільської ради   за адресою: с. Дмитрушки вул. Пирогова 4.

Благодійний фонд «Право на захист» є офіційним партнером агентства зі збору даних на грошову допомогу.

Програма діє в областях: Львівська, Полтавська, Черкаська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Запорізька, Житомирська, Київська, Харківська, Сумська, Чернігівська та Одеська.


Отже, ви можете звертатися, якщо ваша родина не отримувала раніше допомогу від міжнародних організацій, має дохід, менший за 5400 грн на особу, та якщо ви належите до таких категорій та маєте критерії вразливості (перелічені нижче):

1) переселенці, які перемістилися після 24.02.22;

2) особи, що НЕ переміщувалися після 24.02.2022, але постраждали від воєнних дій у таких областях: Дніпропетровська, Полтавська, Одеська, Запорізька, Кіровоградська, Черкаська, Харківська, Чернігівська, Сумська (перелік може бути доповнений);

3) люди, які ПОВЕРНУЛИСЬ до своїх місць постійного проживання після вимушеного переміщення до іншої області/країни через військові дії від 24 лютого 2022 р.

ОБОВ’ЯЗКОВІ КРИТЕРІЇ ВРАЗЛИВОСТІ ДЛЯ УСІХ 3-х вищезазначених категорій, що дають можливість подати заявку на допомогу:

  1. родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше).

  2. родина, яку очолює одна самотня/ кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією дитиною чи кількома дітьми віком до 18 років.

  3. родини з однією або декількома особами з особливими потребами. А саме ті, що мають: інвалідність, хронічні захворювання. Перелік не обмежується тільки цими критеріями особливих потреб.

  4. прийомні сім’ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора