ПРО ПОЧАТОК ДІЇ ОНЛАЙН ПЛАТФОРМИ "ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР"

Дата: 30.08.2022 14:35
Кількість переглядів: 834

 

Фото без опису      ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР 

       Міністерство аграрної політики та продовольства України 12 серпня 2022 року запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР), яка тепер відкрита для реєстрації всім українським аграріям. Найближчим часом у ДАР з'являться перші програми допомоги дрібним фермерам, які вирощують сільськогосподарські культури або тримають корів.

      ДАР (dar.gov.ua) - це єдиний цифровий хаб для агровиробників України. Платформа працює подібно до реєстрів сільгоспвиробників, які існують у всіх країнах-членах ЄС. Агровиробники, зареєстровані в ДАР, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів.

          Доступ до ДАР: www.dar.gov.ua

    ДАР створений на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції», постанови Кабінету міністрів України № 573 від 02.06.2021 «Про функціонування Державного аграрного реєстру».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора