Мобільні бригади соціально-психологічної допомоги

Дата: 30.08.2022 09:17
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

Мобільні бригади соціально–психологічної допомоги працюють за підтримки UNFPA, фонду ООН у галузі народонаселення у координації з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерством соціальної політики України, ГО «Інноваційні соціальні рішення». Послуги мобільної бригади надаються завдяки фінансовій підтримці урядів Великої Британії, Канади, CERF (Central Emergency Response Fund), Гуманітарного фонду для України (UHF) та в межах програми ООН з відновлення та розбудови миру, що фінансується Європейський Союзом.

До складу мобільної бригади входять два фахівці (психологиня, соціальний працівник), а також водій з автомобілем.

Мобільні бригади:

  • надають психологічну допомогу;

  • реагують на повідомлення про випадки насильства, зокрема шляхом кризового й екстреного втручання;

  • інформують постраждалих осіб про медичні, юридичні, та інші послуги, які можна отримати для подолання наслідків насильства, а також про надавачів таких послуг, зокрема про загальні або спеціалізовані служби підтримки постраждалих осіб (притулки, кризові кімнати, денні центри та інші сервіси);

  • роз’яснюють постраждалим особам їхні права та можливості отримання допомоги;

  • проводять інформаційно - просвітницьку діяльність у громадах.

Унікальність цих послуг полягає у мобільності їх надання   - спеціалістки/-ти бригад мають можливість виїжджати на виклики туди, де постраждалим зручно отримати допомогу, і тоді, коли вони її потребують.

Консультації надаються також у приміщенні Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради (Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова 7/12).

Телефон для отримання допомоги, попередніх консультацій  +38 099 125 47 23


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора