ЗВІТ про депутатську діяльність у 2021 році депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання Захаренко Надії Анатоліївни

Дата: 22.02.2022 16:34
Кількість переглядів: 275

 ЗВІТ

про депутатську діяльність у 2021 році

депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання

Захаренко Надії Анатоліївни

 

Згідно зі статтею 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую виборців про свою депутатську діяльність за 2021 рік.

Свої депутатські обов’язки, з моменту набуття повноважень, виконую сумлінно.

Основним напрямом моєї депутатської діяльності є захист прав та законних інтересів дітей та жителів, які проживають на території нашої громади, а життєвим кредом  -  вміння слухати людей, розуміти їх проблеми та допомагати у їх вирішенні.

У своїй діяльності керувалась Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими нормативно-правовими актами.

         Протягом звітного періоду взяла участь у роботі 17 засідань виконавчого комітету та 12 сесій Дмитрушківської сільської ради. При прийнятті рішень завжди враховувала їх актуальність та важливість для жителів громади.

Входила до складу постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та з питань регламенту, депутатської діяльності і етики, законності та правопорядку, а з 19 травня 2021 року – до комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва, транспорту, енергозбереження, житлово-комунального господарства та комунальної власності та з питань земельних відносин, будівництва та благоустрою, екології, охорони навколишнього природного середовища, ліквідації надзвичайних ситуацій Дмитрушківської сільської ради.

Впродовж року спрямовувала свою діяльність на конструктив і була відкрита до діалогу зі своїми виборцями та з жителями інших населених пунктів громади. На всі їх звернення, які надходили до мене в усній формі або в телефонному режимі, реагувала оперативно та сприяла їх позитивному  вирішенню. Питання, які знаходились поза межами моєї компетенції, вирішувала у співпраці із сільським головою та  із працівниками структурних підрозділів виконавчого комітету.

Зверталася до Дмитрушківської сільської ради із депутатським зверненням щодо капітального ремонту дорожнього покриття по вулицях Садова, Польова, пров. Садовий, ремонту гідротехнічних споруд «Колгоспного» ставка по вул. Садовій та по вул. Польовій. 

Координувала роботи та була учасником робіт з благоустрою території біля пам’ятного знаку Танкістам та на території ігрового майданчика, що розташований на вулиці Садова. Крім того, вирішувала питання по заміні ламп вуличного освітлення та проведення ремонту частини греблі в напрямку вулиці Польова, допомагала людям похилого віку у придбанні продуктів харчування, оплаті комунальних послуг, вирішенні інших важливих для них питань, виділила частину власних коштів для придбання ламп вуличного освітлення по пров. Садовому.

Приймала активну участь у всіх заходах, які проводилися на території села.

Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  жителя у  житті  нашої Дмитрушківської  громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків.

 

 

 

Депутат сільської ради                                                  Надія ЗАХАРЕНКО

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора