ЗВІТ депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання Бень Людмили Валеріївни про депутатську діяльність у 2021 році (В НОВІЙ РЕДАКЦІЇ)

Дата: 22.02.2022 16:11
Кількість переглядів: 245

ЗВІТ

депутата Дмитрушківської сільської ради  VIII скликання  Бень Людмили Валеріївни про депутатську діяльність у 2021 році

 

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Обрана депутатом Дмитрушківської  сільської ради на чергових виборах 25.10.2020 року.

З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.


     Під час здійснення своїх повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради. 

Як секретар сільської ради не входжу в склад постійних комісій, але як депутат беру участь у їх роботі, ретельно вивчала всі питання та приймала активну участь у обговоренні питань, які виносилися на розгляд сесії. Протягом звітного періоду постійно відвідувала сесії  сільської ради та засідання виконавчого комітету, брала участь в обговоренні  нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно. Протягом звітного періоду відбулося 12 сесій де розглянуто 735 питань та прийнято 708 рішень. Розроблено та перебуває на контролі 28 програм. Затвtрджено генеральний план с.Гереженівка, який вступив в дію та затверджено нормативно – грошову оцінку земель по селі, яка вступила в дію з 01.01.2022 року.

Крім повноважень секретаря ради, виконую повноваження депутата сільської ради, постійно спілкуюся з виборцями, жителями нашого села. Під час спілкування отримую звернення в усній формі, на які невідкладно реагую. Для вирішення питань звертаюся до сільського голови та відповідних служб. Проблемні питання на моєму виборчому окрузі  носять поточний характер і вирішуються в міру їх виникнення.

Так, згідно графіка здійснюється вивезення твердих побутових відходів в селі, вчасно проводиться заміна ламп вуличного освітлення, розчищення вуличних доріг від снігу у зимовий період, ремонт водогінної мережі, часткова заміна труб на проблемних ділянках водогону (на вул.Молодіжна та між вулицями Затишна і Лесі Українки), капітальний ремонт дороги по вул. Молодіжна. Впродовж двох років 2020 – 2021 замінено вікна в Гереженівській школі,  збережено функціонування фельдшерського пункту (утримання молодшої медсестри та дофінансування оплати праці завідуючої ФП). За мої ініціативи та сприяння були оформленні люди по цивільно – правовому договору для наведення благоустрою на території села. Зверталася з клопотанням до депутата обласної ради, директора ДП «Умань – Агро» Кулікова Володимира Віталійовича з проханням виділення коштів з обласного бюджету для придбання інтерактивної дошки в Гереженівську школу вартістю 75 тис грн..  та  з проханням придбати потужний міксер в шкільну їдальню вартістю 3784 грн. Брала активну участь у всіх заходах, які проводилися в с.Гереженівка.

Сприяла у отриманні земельних ділянок учасникам АТО/ООС, підтримці малозахищених верств населення за рахунок місцевого бюджету, забезпеченні прав дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, наданні допомоги дітям – інвалідам. Постійно комунікую між старостатом, соціальним захистм та ЦНАПом. Протягом звітного періоду  відділом соціального захисту оформлено 61 вид допомог (у зв’язку з вагітністю та пологами -4, допомога при народженні дитини 4, допомога на дитину над якою встановлено опіку – 2, допомога на дітей одиноким матерям – 16, допомога малозабезпеченим сім’ям – 22, допомогу дітям інвалідам – 4. Допомога особам з інвалідністю 2, допомога по догляду за інвалідом 1, допомога 80 річним – 3, субсидії – 25 та 3 на тверде паливо – інші автоматично, соціальна допомога по догляду на непрофесійній основі – 3.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина. Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків.

 

 


 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора