Відбувся публічний звіт сільського голови перед громадою

Дата: 21.02.2022 11:22
Кількість переглядів: 1111

Фото без опису

 

 

18 лютого, в приміщенні Дмитрушківського Центру культури дозвілля та спорту сільський голова Тетяна Борисівна Шевчук звітувала про роботу сільської ради за 2021 рік.

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільський голова є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед громадою та  її жителями.

Мета публічного звіту - належне інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та підзвітності відповідного органу виконавчої влади.

У вступному слові сільський голова зазначила, що з метою вирішення актуальних питань життєдіяльності громади основні дії сільської ради зосереджені на організації виконання завдань і заходів Програми соціально-економічного розвитку громади.

Характеризуючи досягнення, Тетяна Шевчук детально проаналізувала роботу кожної галузі, подякувала усім керівникам за добросовісне виконання поставлених завдань. А також зауважила, що у 2022 році доведеться докласти максимум зусиль, для того, щоб вирішити ряд важливих завдань, які включені в програму соціально-економічного розвитку.

На завершення сільський голова зазначила, що все, чого ми досягли – результат співпраці структурних підрозділів сільської ради, депутататів, членів виконкому, установ та жителів громади. Адже, втілення в життя наміченого можливе лише при умові дієвості всіх зацікавлених сторін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора