ЗВІТ депутата Дмитрушківської сільської ради VIII скликання Бень Людмили Валеріївни про депутатську діяльність у 2021 році

Дата: 08.02.2022 11:53
Кількість переглядів: 244

ЗВІТ

депутата Дмитрушківської сільської ради  VIII скликання  Бень Людмили Валеріївни про депутатську діяльність у 2021 році

 

Обрана депутатом Дмитрушківської  сільської ради на чергових виборах 25.10.2020 року.

З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.
     Під час здійснення своїх повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом
сільської ради. 

Як секретар сільської ради не входжу в склад постійних комісій, але як депутат беру участь у їх роботі, ретельно вивчала всі питання та приймала активну участь у обговоренні питань, які виносилися на розгляд сесії. Протягом звітного періоду постійно відвідувала сесії  сільської ради, брала участь в обговоренні  нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.

Крім повноважень секретаря ради, виконую повноваження депутата сільської ради, постійно спілкуюся з виборцями, жителями нашого села. Під час спілкування отримую звернення в усній формі, на які невідкладно реагую. Для вирішення питань звертаюся до сільського голови та відповідних служб. Проблемні питання на моєму виборчому окрузі  носять поточний характер і вирішуються в міру їх виникнення.

Так, згідно графіка здійснюється вивезення твердих побутових відходів в селі, вчасно проводиться заміна ламп вуличного освітлення, розчищення вуличних доріг від снігу у зимовий період, ремонт водогінної мережі, часткова заміна труб на проблемних ділянках водогону (на вул.Молодіжна та між вулицями Затишна і Лесі Українки), капітальний ремонт дороги по вул. Молодіжна. Впродовж двох років 2020 – 2021 замінено вікна в Гереженівській школі,  збережено функціонування фельдшерського пункту (утримання молодшої медсестри та дофінансування оплати праці завідуючої ФП). За мої ініціативи та сприяння були оформленні люди по цивільно – правовому договору для наведення благоустрою на території села. Брала активну участь у всіх заходах, які проводилися в с.Гереженівка.

Сприяла у отриманні земельних ділянок учасникам АТО/ООС, підтримці малозахищених верств населення за рахунок місцевого бюджету, забезпеченні прав дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, наданні допомоги дітям – інвалідам.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина. Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків.

 

 


 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора