Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради

Дата: 26.01.2022 14:27
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

26 січня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради під головуванням сільського голови Тетяни Шевчук та за участю заступника сільського голови Антона Подоляна, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Ірини Кожухівської, секретаря сільської ради Людмили Бень, старост старостинських округів та начальників відділів та  керівників окремих структурних підрозділів. В ході роботи засідання було розглянуто 21 питання, по кожному прийняте відповідне рішення.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були питання про роботу закладів дошкільної освіти за 2021 рік, про заходи щодо наповнення бюджету, економічного та раціонального використання коштів. Члени виконавчого комітету заслухали інформацію щодо стану розгляду звернень громадян та виконання вимог ЗУ «Про запобігання корупції» у Дмитрушківській сільській раді за 2021 рік.

Затвердили члени виконавчого комітету і питання, попередньо опрацьовані комісією сільської ради з питань захисту прав дитини. Зокрема, що стосується доцільності позбавлення батьківських прав, надання дозволу на розподіл спадкового майна та оформлення договору оренди земельної ділянки, що належить малолітній дитині.  

Члени виконкому підтримали й надання матеріальної допомоги на поховання жителів  громади за рахунок коштів комплексної програми «Турбота» на загальну суму 6 тисяч гривень відповідно до звернень громадян.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора