У ДМИТРУШКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ З’ЯВИВСЯ НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

Дата: 21.12.2021 10:54
Кількість переглядів: 297

Недаремно кажуть, що всі дива відбуваються напередодні або під час святкових днів. Не встигли діти роздивитися подарунки до дня Святого Миколая, як у них з’явився ще один подарунок – новий Шкільний автобус.

20 грудня 2021 року учням та вчителям Доброводівського ліцею придбано новий автобус.

Фото без опису

У школі навчається 142 учнів – це діти не лише із села Доброводи, а й з сіл Аполянка та Танське. Автобус, яким здійснювався підвіз раніше, вірно прослужив школі з 2012 року. Випускники закладу освіти добре пам’ятають незабутні, цікаві подорожі не лише Уманським районом та Черкаською областю. Особливо цікавими були подорожі організовані для дітей Уманського району та міста Бахмут Донецької області, які відпочивали у позаміському таборі «Лідер» в селі Городецьке.

Але все має свій час… Через те сільський голова Шевчук Тетяна Борисівна та депутати Дмитрушківської сільської ради вирішили придбати новий Шкільний автобус. 

Транспортний засіб придбано на виконання обласної програми «Шкільний автобус» на основі співфінансування 50/50 (обласний бюджет та місцевий бюджет). Загальна вартість придбаного автобуса – 1 834 500 грн. 

Сподіваємось, що сьогодні відбулося не просто вручення автобуса. Адже він – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора