Уманський відділ Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області інформує про запис до електронної черги громадян на оформлення біометричних документів через онлайн-сервіс «Електронна черга»

Дата: 20.12.2021 08:03
Кількість переглядів: 453

Уманський відділ Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області інформує про запис до електронної черги громадян на оформлення біометричних документів через онлайн-сервіс «Електронна черга» на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html, через термінал у підрозділі або в Центрі підтримки електронної черги Державної міграційної служби України за номерами:

  • КИЇВСТАР (097)-470-05-05
  • Vodafone (066)-470-05-05
  • Lifecell (073)-470-05-05

Під час запису до електронної черги в Уманський відділ УДМС у Черкаській області необхідно вказати код підрозділу – 7113.

Запис до електронної черги може здійснюватися виключно особою, яка планує отримати послугу, або її законним представником.

За результатами реєстрації за допомогою сервісу «Електронна черга» суб’єкт звернення отримує SMS-повідомлення, де зазначено номер талона, дату та час прийому, а також певну інформацію про особу, яка буде отримувати послугу.

На прийом до попередньо обраного структурного підрозділу міграційної служби необхідно прийти у час, зазначений у SMS-повідомленні.

Роботу сервісу «Електронна черга» організовано таким чином, що на надання адміністративної послуги відводиться певний проміжок часу, впродовж якого здійснюється перевірка та оформлення документів заявника, фотографування, сканування відбитків пальців тощо.

Запізнення одного відвідувача може автоматично призвести до порушення порядку роботи всієї черги.

На сьогодні для попереднього запису встановлено наступні обмеження:

  • онлайн-запис – найближчі 14 днів;
  • запис через термінал у підрозділі – найближчі 35 днів  разі відсутності місць в онлайн-сервісі «Електронна черга» запис можна також здійснити через термінал у підрозділі на наступні 35 днів (36-й день стає доступним для запису на початку наступного робочого дня) та в день звернення у порядку «живої черги»).

За допомогою сервісу «Електронна черга» можна забронювати місце в черзі для оформлення документів з безконтактним електронним носієм: паспорта громадянина України (ID-карта), паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Для отримання готового паспорта громадянина України (ID-карти) або паспорта громадянина України для виїзду за кордон записуватися до електронної черги на офіційному веб-сайті ДМС не потрібно.

 

Адреса: м. Умань, площа Соборності, 1а (5 поверх)

Графік роботи:

вівторок-п’ятниця: 09:00-18:00

субота: 09:00-16:45

неділя-понеділок: вихідний

Обідня перерва: 13:00-13:45.

Телефон: (04744) 3-44-22

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора