Дмитрушківська сільська рада повідомляє про оприлюднення документів державного планування “Генеральний план с. Сушківка Уманського району Черкаської області”, “Генеральний план с. Заячківка Уманського району Черкаської області” .

Дата: 09.12.2021 16:19
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Дмитрушківська сільська  рада

повідомляє про оприлюднення документів державного планування

“Генеральний план с. Сушківка Уманського району Черкаської області”,

“Генеральний план с. Заячківка Уманського району Черкаської області”

                      та його звітів про стратегічну екологічну оцінку      

 

1. Повна назва документа державного планування: “Генеральний план с. Сушківка Уманського  району Черкаської області”, Генеральний план           с. Заячківка Уманського  району Черкаської області” та його звітів про стратегічну екологічну оцінку.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування та його звіту про стратегічну екологічну оцінку: Дмитрушківська сільська рада Уманського району Черкаської області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

1) Дата початку та строки здійснення процедури: з 09 грудня 2011р. до 08.01.2022р.

2) Способи участі громадськості (надання письмових зауважень та пропозицій, громадські слухання тощо) − громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі, в тому числі в електронному вигляді, зауваження та пропозиції до документа державного планування та його звіту про стратегічну екологічну оцінку до Дмитрушківської сільської ради.

3) Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): 12 січня 2022 року о 10.00 в приміщенні Дмитрушківської сільської ради: с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська, буд. 19.

 4) Орган від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з документом державного планування та його звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Дмитрушківська сільська рада Уманського району Черкаської області (с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська, буд. 19) та на офіційному веб-сайті Дмитрушківська громада : https://dmytrushkivska-gromada.gov.ua/

5) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Дмитрушківська сільська рада Уманського району Черкаської області: 20332, с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська, буд. 19, електронна адреса: dmitrushki2017@ukr.net

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення, з  09 грудня 2011р. до 08.01.2022р.

 

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документу державного планування та його звіту про стратегічну екологічну оцінку

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документу державного планування відсутня та його звіту про стратегічну екологічну оцінку - відсутня.

 

ГП СУШКІВКА

 

ГП ЗАЯЧКІВКА

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора